Gå til indhold

Bliv frivillig

I Københavns Frimenighed har vi lige nu fire grupper af frivillige, som får vores gudstjenester til at køre. Vores lovsangere leder os i tilbedelse, vores teknikere sørger for lyd og billede, vores værter tjener med alt det praktiske og vores forældre holder børnekirke under prædikenen.

Grundlæggende kører det rigtig fint, men vi er kun lige akkurat nok og vi drømmer om at udvide med flere gudstjenester! Det har længe været et mål i vores menighed at have tre gudstjenester pr måned i stedet for to. Desværre mangler vi frivillige nok til at det ville være ansvarligt at gøre, som tingene er lige nu.

Derfor er det vores bøn at flere vil være med til at løfte vores gudstjenester, så vi kan have flere af dem!

Der er grundlæggende to årsager til at tjene: enten føler du et kald til at gøre noget specifikt, eller også ønsker du simpelthen bare at hjælpe der, hvor der er mest behov. Uanset om du er motiveret af det ene eller det andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig og høre om mulighederne for at tjene.

Det kan være meget forskelligt hvor meget tid du har i dit liv lige nu og det har vi fuld forståelse for. Derfor ønsker vi virkelig at gøre det let og overskueligt at tjene. Man behøver ikke at være på hver søndag!

Kontakt mig på:

Simon@kbhfri.dk

28 26 73 25