Gå til indhold

Kontakt

Herunder finder du en række relevante kontakt oplysninger, men finder du ikke det du leder efter, er du altid velkommen til at skrive til kontakt@kbhfri.dk.

 

Bank-oplysninger

Danske Bank
Reg.nr.1551
Kontonr. 16475912
IBAN: DK0630000016475912
SWIFT: DABADKKK
CVR-nr: 19600084

 

Kontakt

Louise Rostgaard Schmidt
Administrator 

Anders Michael Hansen
Ledende præst

andersmichael@kbhfri.dk
20105340
Facebook
Blog
Læs mere

Anders Michael er præst og daglig leder i KbhFri.

Han har været præst i flere omgange i meget forskellige typer af menigheder: kst natkirkepræst i Odense Domkirke, kst sognepræst i Øde Førslev – Teestrup – Bråby ved Haslev, hovedprest i Storsalen Menighet i Oslo og valgmenighedspræst  Aarhus. Anders Michael arbejder også akademisk og praktisk-teologisk som faglærer og  undervisningskonsulent på ACTA II i Stavanger, Norge.

Derudover kører han samme med Christian Laugesen og Peter Dyhr  LeadCom, som er en internationallæringsplatform for menighedsudvikling. Anders Michael er single. I sin fritid nyder han at træne i fitness.dk i Parken, især CrossFit og spinning, at gå i teatret samme med sin teatergruppe, i biografen, til koncerter, stå på ski om vinteren.

Jonas Harbo
Menighedsrådsformand

harbojonas@gmail.com
29171535
Læs mere

Jonas Harbo er gift med Christina og har to børn. Han er kommet i kirken siden 2007, og har før han kom i menighedsrådet været engageret i børne- og teenarbejdet i kirken. Jonas har oprindeligt en baggrund fra dels folkekirken og dels Luthersk Missionsforening. Professionelt har Jonas en Kandidatgrad i Finansiering og strategisk ledelse og arbejder i børsmæglerafdelingen i Nykredit. Jonas drømmer om en kirke der tager troen et skridt videre end frelsesspørgsmålet, og arbejder på at realisere Guds rige her på jorden.