Gå til indhold

Menighedsrådet

Mød vores menighedsråd

Vores menighedsråd har spillet en vigtig rolle i den igangværende strategiproces, her kan du læse om menighedsrådsmedlemerne. Vil du i kontakt med menighedsrådet, kan menighedsrådsformand Jonas Harbo kontaktes på tlf. 29171535 eller mail harbojonas@gmail.com

Jonas Harbo, menighedsrådsforman


Jonas Harbo er privat gift med Christina og har to børn. Han er kommet i kirken siden 2007, og har før han kom i menighedsrådet været engageret i børne- og teenarbejdet i kirken. Jonas har oprindeligt en baggrund fra dels folkekirken og dels Luthersk Missionsforening. Professionelt har Jonas en Kandidatgrad i Finansiering og strategisk ledelse og arbejder i børsmæglerafdelingen i Nykredit. Jonas drømmer om en kirke der tager troen et skridt videre end frelsesspørgsmålet, og arbejder på at realisere Guds rige her på jorden.


Ruben Kirkegaard, kasserer


Ruben Kirkegaard, 26 år, har været medlem af kirken siden 2010 og har
været en del af menighedsrådet siden 2011, hvor han primært arbejder
med de overordnede økonomiske opgaver i kirken. Ruben har kirkelig
baggrund i sammenhænge indenfor Dansk Oase. Ruben lægger stor vægt på,
at kirken har plads til alle, og at alle har en gudsgiven uendelig
værdi.

Ruben arbejder som revisor for Deloitte og studerer sideløbende
cand.merc.aud. på CBS. Ruben dømmer derudover serie-fodbold og løber
marathons.


Vibeke Arildsen


Vibeke har været medlem af kirken siden 2009. Hun har været en del af kirkens kreateam og er med i åndelig vejledningsgruppen. Hun ser især kirken som et rum for det kristne fællesskab. Et rum, hvor man kan vokse i troen, og hvor der er plads til alle. Vibeke er uddannet cand.mag. i dansk og arbejder med kulturformidling til børn og unge. Hun oversætter bøger og skriver desuden ungdomsromaner.


Torben Andreasen


Torben har været medlem af kirken siden 2003. Han har været en del af menighedsrådet af flere omgange, hvor han har arbejdet for en inkluderende kirke, et sted hvor den enkelte oplever at blive set af Gud. Torben er uddannet psykolog, gift med Elisabeth og har to børn. Torben er ansat hos ISS World Services med ansvar for globale HR programmer.


Christoffer Thinggaard


Christoffer er kommet i kirken siden 2006 og har siddet i menighedsrådet siden 2009. Han ønsker at se kirken blive et sted, hvor mennesker møder Gud og oplever, at de er elsket som de er.

Til hverdag driver han sit eget firma, som producerer videoer.
Han har gået på School of Creative arts hos Christian City Church Oxford falls i Sydney, Australien, hvor han studerede skuespil.
Han er gift med Helene og bor i Sjælør