Gå til indhold
Netværksgrupper

Netværksgrupper

Vi er en 7-8 mennesker, som har været en del af Københavns Frimenighed i kortere eller længere tid – faktisk spænder vi fra et halvt år til 13 år.

Ens for os er, at vi gerne vil lære Gud og hinanden bedre at kende i et mindre fællesskab, hvor vi kan dele tro, tvivl, tanker og oplevelser sammen. Derfor mødes vi hver anden tirsdag i ulige uger. Vi starter med at spise, hygge og dele liv kl. 18.30.

En times tid senere synger vi nogle sange, dernæst er der en fra gruppen som har forberedt et mindre oplæg, som ligger op til refleksion, input og eftertanke. Inden vi slutter aftenen beder vi for hinanden og for dét, som vi nu hver især er optaget af. Kaffen… ja, den er vigtigt og indtages sommetider både før, under og efter sang, oplæg og bøn ;o)

Du er ikke forpligtiget på at holde oplæg, bede højt el.l. for at være med i gruppen. Bare vær´ dig – og du er en del af fællesskabet. Du er meget velkommen til at kigge indenfor og helt uforpligtende se hvem vi er og hvordan en sådan aften foregår. Får du lyst til at joine os, er du SÅ velkommen i gruppen.

Kig forbi – kontakt Jette mobil 26 81 53 16 – for yderligere information om tid og sted.
Efter sommerferien flyttes mødetidspunktet evt. til en anden aften. Hold øje her på hjemmesiden eller kontakt Jette, hvis du ønsker at deltage i gruppen og har ønsker for hvilken aften, der passer dig bedst.